Telefoonnummer

0616262856

E-mail

salon2baalman@gmail.com

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak

De algemene voorwaarden van de praktijk voor massagetherapie Salon Two Baalman .

Als u een afspraak maakt bij Salon Two Baalman ga ik er van uit dat u de algemene voorwaarden hebt doorgenomen en ermee akkoord bent.

Shiatsu- , voetreflexzone- en massagebehandelingen zijn geen medische behandelingen en zijn daarmee ook geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Als u onder medische behandeling bent dit graag van te voren aangeven en in overleg met de arts ,therapeut of specialist gaan of u een behandeld of gemasseerd mag worden.

Het is belangrijk dat u volledig bent in de informatie over eventuele klachten tijdens de intake en veranderingen te melden bij de vervolgbehandelingen zodat ik hier rekening mee kan houden en de behandelingen zo verantwoord mogelijk kan uitvoeren.

Salon Two Baalman kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en of ziektes.

Het is belangrijk dat u zich comfortabel/veilig voelt tijdens een behandeling. U kunt tijdens de intake aangeven wat u wel of niet prettig vind en ook tijdens de behandeling kunt u altijd aangeven als er iets niet goed voelt voor u. Dit is het beste om direct te doen , het is niet onbeleefd, achteraf kan er immers niets meer aan veranderd worden.

De behandelingen die worden gegeven hebben niets met erotiek, seks of sensuele handelingen te maken. Cliƫnten die hierop toch toespelingen maken worden direct verwijderd en dienen de rekening wel te betalen.

Minderjarigen worden behandeld in aanwezigheid van en ouder/verzorger. Beide ouders/verzorgers dienen een toestemmingsformulier te ondertekenen.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur annuleren of niet komen opdagen wordt de afspraak volledig berekend.

Betalingen gaan per contant( eerste behandeling altijd contant), via een betaalverzoek of per factuur.

Uw persoonlijke en medische gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de laatste privacy wetgevingsrichtlijnen ( zie privacy verklaring).

Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop ik u heb behandeld hoor ik dit graag. Het liefst binnen een week na de behandeling, zodat we er samen uit kunnen proberen te komen. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, kunt u een officiƫle klacht indienen volgens de richtlijnen van de Wkkgz, via Quasir klachtbemiddeling waarbij mijn beroepsvereniging de NVST is aangesloten. Meer informatie hierover vind u op de website van de NVST (Nederlandse vereniging voor Soma Therapeuten).