Telefoonnummer

0616262856

E-mail

salon2baalman@gmail.com

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak

Klassieke massage

Bij een klassieke massage is het doel om ontspanning te bereiken. Daarnaast wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals:

•Effleurage (strijkingen)lass

•Petrissage (knedingen)

Een massagebehandeling ontspant de spieren en bevordert de bloedsomloop. Doordat er een diepe ontspanning en grotere bewustwording worden bereikt ontstaat er een gevoel van welbehagen. Om het lichaam vitaal en in balans te houden is het nodig dat er tegenover stress ontspanning staat. Een klassieke massage helpt bij deze balans en vitaliteit. 

Klassieke massage

Ontspanningsmassage

In mijn praktijk bieden we ook een ontspanningsmassage aan zodat u optimaal kunt ontspannen. Deze massage is een echte wellness beleving.

Hotstone massage

Tijdens een hotstone massage wordt gebruik gemaakt van warme basalt stenen. Deze stenen hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden en liggen in warm water. Doordat basalt stenen bestaan uit gestolde lava bevatten ze een hoog ijzergehalte. Hierdoor zorgen deze lava stenen ervoor dat de warmte goed wordtvastgehouden. De temperatuur bereikt langzaam het lichaam en dit zorgt voor ontspanning.

Een hotstone massage is geschikt voor de volgende klachten:

• Stress

• Spierproblemen

• Slechte doorbloeding

Ontspanningsmassages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Hotstone massage